Wastafels van beton maatwerk

Betonnen wastafel, op maat gemaakt

Al onze wastafels worden speciaal voor u op maat gemaakt. Geef uw wensen door en wij ontwerpen een zwevende betonnen wasbak die bij u en de ruimte past. Bij Solidus Meubelen geldt, maatwerk hoeft niet duur te zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een wastafel is leverbaar in drie verschillende kleuren, grijs, antraciet of zwart. Een dubbele wasbak draagt bij aan het gevoel van luxe en comfort. Uiteraard zijn ook enkele zwevende wasbakken mogelijk. Veelgebruikt zijn verschillende uitsparingen, zoals vierkant, half rond of schuinaflopend. Heeft u zelf creatieve ideeën, wij gaan graag de uitdaging aan.

Wij zijn specialist in het op maat ontwerpen en vervaardigen van badmeubels van (eiken)hout en beton. Kijk ook eens naar onze wasbakken met onderstel, uitgevoerd in diverse materialen.

Inspiratie

Hieronder vindt u enkele voorbeelden zodat u inspiratie op kunt doen.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer informatie over onze wastafels van beton? Vul dan onderstaand formulier in. Bellen kan ook naar 06-54902396, Evert Polinder.


In verband met herinrichting van onze showroom diverse (bad)meubelen, lampen, accessoires enz. voor zeer scherpe prijzen!