Reviews

Waarom de familie Mulder voor Solidus koos

Steeds meer mensen weten inmiddels de weg te vinden naar onze mooie producten. Zo ook de familie Mulder uit Nederhorst den Berg die op zoek waren naar een mooie inrichting van hun toilet. We vroegen Jasper Mulder naar zijn ervaringen met Solidus Meubelen. Na een korte zoektocht kwamen zij bij ons in de showroom terecht waar zij zich direct thuis voelden tussen alle prachtige, handgemaakte meubelen die precies bij hun smaak en stijl pasten. “Overal waar we liepen was het onze stijl, het was precies zoals het plaatje in m’n hoofd”, vertelt Jasper. Een beoordeling schrijven wilde hij dan ook graag doen en wij zijn er trots op deze met u te delen:

“We hebben Solidus Meubelen ervaren als een bedrijf met vakmanschap waarbij de wens van de klant voorop staat. Er werd goed meegedacht en we kregen precies wat we besproken hadden. Een zeer fraai product voor een nette prijs. Geen verkoopgedram, maar met passie voor het vak voldoen aan de wens van de klant. We zijn erg tevreden!!”Jasper Mulder, Nederhorst den Berg.

Bedankt Jasper!


Hey Evert,
We zijn echt super blij met het meubel. Kunnen soms nog niet geloven dat we aan zo’n gave wastafel onze tanden staan te poetsen. En ik maak volop reclame voor je!

Groeten, Karin van Goethem


Hallo Evert,
We hebben vandaag de wasbak in goede orde mogen ontvangen.
We vinden hem erg mooi! Bedankt voor dit mooie product en de geleverde service!

Met vriendelijke groet, Edwin & Marije Knol


In verband met herinrichting van onze showroom diverse (bad)meubelen, lampen, accessoires enz. voor zeer scherpe prijzen!