Over ons

Evert-Polinder-Toiletfonteinen-329x494

Evert Polinder, eigenaar en ontwerper

Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?

Alles in eigen beheer

Wastafelvanbeton.nl is een webshop van Solidus Meubelen. Al bijna 10 jaar ontwerpen en vervaardigen wij handgemaakte meubels van de natuurlijke materialen, hout en beton. We maken de mallen, storten het beton en de afwerking allemaal in eigen beheer.

Maatwerk Wastafels

Op deze website vindt u veel verschillende wastafels met een standaard maatvoering. Staat er geen passend formaat tussen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Al onze wastafels zijn namelijk handgemaakt. Dit betekent dat wij zeer flexibel kunnen zijn en zeer uiteenlopende klantwensen kunnen verwerken in een wastafel dat perfect past in uw interieur. Neem een kijkje op onze maatwerkpagina voor inspiratie.

Webshop en showroom

De meeste van onze wastafels vinden via de webshop de weg naar onze klanten. Ook telefonisch kunnen wij u goed advies geven. Maar wij hebben ook een showroom. Wilt u meer informatie en de materialen en wastafels bekijken, maak dan gerust een afspraak.

Levering Wastafels

De wastafels op deze website met standaard maatvoeringen hebben een levertijd van ongeveer 2-3 weken. Ze worden dan via de pakketdienst bij u thuis bezorgd.
Maatwerk wastafels hebben een levertijd van 4 tot 5 weken.

U kunt de wastafel afhalen of laten bezorgen.

Installatie wastafels

De wastafels met een standaard afmeting zijn geschikt om op een meubel te plaatsen. Wilt u een vrij hangend model? Neem dan contact met ons op. Dan maken we het model passend voor een rvs bevestigingsset (meerprijs). U kunt ervoor kiezen om zelf de wastafel op te hangen of dit door ons te laten installeren. De genoemde prijzen op de webshop zijn zonder installatiekosten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer dan wastafels

Wastafels van beton zijn maar een van de diverse meubelen van beton die wij vervaardigen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor badmeubels van betonbadmeubels van hout en beton, buitenkeuken van beton, aanrechtbladen van beton, buitenmeubelen en nog veel meer.

Contactgegevens

Evert Polinder; 06-54902396
E-mail: info@solidusmeubelen.nl

 

 


In verband met herinrichting van onze showroom diverse (bad)meubelen, lampen, accessoires enz. voor zeer scherpe prijzen!